تفاهم انسانی

این جهان همچون درخت است‏ اى کرام * ما بر او چون میوه‏ هاى نیم خام * سـخـتـگـیرى و تـعـصـب خـامى است * تا جنینى کار خون آشامى است. (مولانا جلال الدین محمد بلخی)

تفاهم انسانی

این جهان همچون درخت است‏ اى کرام * ما بر او چون میوه‏ هاى نیم خام * سـخـتـگـیرى و تـعـصـب خـامى است * تا جنینى کار خون آشامى است. (مولانا جلال الدین محمد بلخی)

تفاهم انسانی

دوستان! چند سالی در کشور خودم به نام افغانستان آواره تر از دیار دگرانم، حال این معنی را بر خویش دارم می­ قبولانم که برای مردم ما هجرت، سفر دور درازی است که انتهای آن محکمه عدل الهی است. لذا هروقت دلم از نا مردمی ها و نامردی های اطرافیان و سران بی سر و حاکمان متعصب سود جویِ کشورم ... می گیرد، سراغ وبلاگِ «tafahom.blog.ir» رفته دل نوشته های که قطرات دریای دل گرفتگی های هجران همیشه خانه بدوشی هست را باشما در میان می گذارم . باری عزیزان؛
این جهان همچون درخت است‏ اى کرام *
ما بر او چون میوه‏ هاى نیم خام *
سـخـتـگـیرى و تـعـصـب خـامى است *
تا جنینى کار خون آشامى است

آخرین مطالب

۴ مطلب در خرداد ۱۳۹۵ ثبت شده است

#خبر_فوری و تکان دهنده

اگر این #قرآن در این ماه مبارک #رمضان در جای دیگری آتش زده میشد ، غوغا بر پا بود.

 چون این قرآن توسط #کوچی ها(عشایر پشتون) در بهسود(منطقه شیعه نشین افغانستان) #آتش زده شده و هیچ کسی صدایش را بلند نمی کند.

لطفا به بخاطر #جلوگیری از جنایت گوچی ها در مناطق مرکزی(افغانستان) به #اشتراک بگذارد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ خرداد ۹۵ ، ۱۹:۱۰
Reza Hassani

[جایگاه خدیجه نزد خدا و رسول (ص) و درسهای از او]

حجت الاسلام و المسلمین اسد الله جعفریاسدالله جعفری:

ﺍﻟﻒ. ﻣﻘﺎﻡ ﺧﺪﻳﺠﻪ ﺩﺭ ﭘﻴﺸﮕﺎﻩ ﺍﻟﻬﻲ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻣﺘﻌﺎﻝ ﺑﺎﺭﻫﺎ ﻣﻮﻗﻌﻴﺖ ﻭ ﻣﻘﺎﻡ ﺧﺪﻳﺠﻪ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻃﺮﻕ ﮔﻮﻧﺎﮔﻮﻥ ﺁﺷﻜﺎﺭ ﻧﻤﻮﺩﻩ، ﻭ ﺍﺯ ﻣﻨﺰﻟﺖ ﺭﻓﻴﻊ ﺍﻭ ﺩﺭ ﺩﺭﮔﺎﻩ ﺍﻟﻬﻲ ﭘﺮﺩﻩ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺑﻪ ﻧﻤﻮﻧﻪ‌ﻫﺎﻳﻲ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﻣﻲ‌ﺷﻮﺩ: 1. ﺳﻠﺎﻡ ﺧﺎﺹ ﺍﻟﻬﻲ ﺑﺎﺭﻫﺎ ﺳﻠﺎﻡ ﺳﻔﺎﺭﺷﻲ ﻭ ﻣﺆﻛّﺪ ﺭﺑﻮﺑﻲ ﺗﻮﺳﻂ ﺟﺒﺮﺋﻴﻞ ﺑﻪ ﻣﺤﻀﺮ ﺧﺪﻳﺠﻪ ﺭﺳﻴﺪﻩ ﺍﺳﺖ.... لطفاً ادامه مطلب را کلیک نمایید...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ خرداد ۹۵ ، ۱۷:۰۹
Reza Hassani

این متن دومین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

زکات علم، نشر آن است. هر وبلاگ می تواند پایگاهی برای نشر علم و دانش باشد. بهره برداری علمی از وبلاگ ها نقش بسزایی در تولید محتوای مفید فارسی در اینترنت خواهد داشت. انتشار جزوات و متون درسی، یافته های تحقیقی و مقالات علمی از جمله کاربردهای علمی قابل تصور برای ,بلاگ ها است.

همچنین وبلاگ نویسی یکی از موثرترین شیوه های نوین اطلاع رسانی است و در جهان کم نیستند وبلاگ هایی که با رسانه های رسمی خبری رقابت می کنند. در بعد کسب و کار نیز، روز به روز بر تعداد شرکت هایی که اطلاع رسانی محصولات، خدمات و رویدادهای خود را از طریق بلاگ انجام می دهند افزوده می شود.

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ خرداد ۹۵ ، ۱۷:۰۱
Reza Hassani

این متن اولین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

مرد خردمند هنر پیشه را، عمر دو بایست در این روزگار، تا به یکی تجربه اندوختن، با دگری تجربه بردن به کار!

اگر همه ما تجربیات مفید خود را در اختیار دیگران قرار دهیم همه خواهند توانست با انتخاب ها و تصمیم های درست تر، استفاده بهتری از وقت و عمر خود داشته باشند.

همچنین گاهی هدف از نوشتن ترویج نظرات و دیدگاه های شخصی نویسنده یا ابراز احساسات و عواطف اوست. برخی هم انتشار نظرات خود را فرصتی برای نقد و ارزیابی آن می دانند. البته بدیهی است کسانی که دیدگاه های خود را در قالب هنر بیان می کنند، تاثیر بیشتری بر محیط پیرامون خود می گذارند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ خرداد ۹۵ ، ۱۷:۰۱
Reza Hassani